Kookworkshop ‘Festive Baking’ op landgoed Montes Negros

TRAPICHE – Op het landgoed Casa Montes Negros bij het plaatsje Trapiche (vlak bij het meer van Viñuela) is voor woensdag 19 december een kookworkshop georganiseerd onder de naam ‘Festive Baking Workshop’. De deelnemers worden daarbij allerlei technieken bijgebracht om zelf diverse gerechten voor de feestdagen te maken.

De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur, de kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon (inclusief alle ingrediënten en een lunch). De deelnemers dienen zich rond 10.00 uur te verzamelen op het El Crue Carpark in Trapiche, van waaruit gezamenlijk koers wordt gezet naar het landgoed Casa Montes Negros.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via het telefoonnummer 655 987 105 of via email: casamontesneros@gmail.com. Ook de website www.casamontesnegros.com geeft informatie over de workshop en de ligging van het landgoed.

Trapiche Montes Negros 20181219

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s