Voetbalklassieker tussen Feyenoord en PSV in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de veertiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Uitgezonden wordt zeker dé Nederlandse voetbalklassieker tussen Feyenoord en PSV op zondag 2 november (aftrap 14.30 uur) in Rotterdam. Ajax komt eerder dezelfde dag (aftrap om 12.15 uur) in eigen huis al in actie tegen FC Den Haag.

Ook de topwedstrijden uit de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Divisón zijn bij El Fuego live te volgen.

ElFuegoVoetbalDrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s