‘Super Tie-Break tennistoernooi’ bij La Raqueta

NERJA – Op de banen van het tennis- en padelcentrum La Raqueta in Nerja wordt op zaterdag 1 december het zogeheten ‘Super Tie-Break Tournement’ afgewerkt. Dit tennistoernooi staat open voor iedereen en begint om 14.00 uur, de deelnamekosten zijn 20 euro per speler.

De competitie wordt afgewerkt volgens de reglementen van de nationale Spaanse tennisbond (‘Leage Type System’). De inschrijving wordt gesloten zodra het maximum van zestien koppels is bereikt. Bij de inschrijfkosten zijn inbegrepen de kosten voor de baan, een snack (hamburger, hotdog, patat, salade en een drankje) en een fles wijn.

Nerja La Raqueta Tie Break Tournement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s