Film ‘Ocean’s 8’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 25 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Oceans 8’ van regisseur Gary Ross  vertoond. Deze Argentijnse productie uit 2017 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Sandra Bullock, Cate Blanchett en Anne Hathsway, de komedie duurt iets minder dan twee uur. De vertoning begint om 17.30 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Oceans8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s