Wielertocht Clásica del Pavo rond Cómpeta

VELEZ-MALAGA – Vanuit Vélez-Málaga wordt zondag 16 december de twaalfde editie van de Clásica del Pavo verreden. Dit is een toertocht voor wielertoeristen over een afstand van 56 kilometer naar fraaie dorp Cómpeta, een kleine twintig kilometer landinwaarts vanaf de kust gelegen op iets meer dan zeshonderd meter hoogte.

De eerste veertig kilometer daarvan worden geneutraliseerd afgelegd, de laatste zestien kilometer (tussen Algarrobo en Cómpeta) mag iedere deelnemer in eigen tempo afleggen. Deelname staat open voor maximaal driehonderd wielertoeristen, de deelnamekosten bedragen twintig euro per persoon (inclusief een paella-maaltijd en een t-shirt). Het vertrek is om 09.45 uur vanaf het Plaza de las Carmelitas in Vélez-Málaga, de eindstreep ligt op de Plaza Almijara in Cómpeta.

Competa Clasica del Pavo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s