4×4 Evenement Nerja krijgt toch een vervolg

NERJA – In Nerja wordt op zaterdag 24 en zondag 25 november weer de inmiddels traditionele ‘4×4 Villa de Nerja’ gehouden, een spectaculair evenement voor 4×4 voertuigen. De behendigheidsproeven worden ieder jaar afgelegd op een braakliggend stuk grond bij  Castillo Alto, vlakbij de op- en afrit van de snelweg A-7.

Lang leek het erop dat dit evenement, in de voorgaande jaren telkens georganiseerd in september, dit jaar geen doorgang zou vinden. Inspanningen van de lokale 4×4 Hobbyclub hebben nu echter alsnog geleid tot een nieuwe editie van het spectaculaire evenement.

De deelnemers betalen 35 euro inschrijfgeld (bijrijders 15 euro extra), waarvan 5 euro door de organisatie wordt gedoneerd aan de Asociación Española Contra el Cáncer. Het evenement begint op zaterdagavond met een avond/nacht-traject rond Nerja, op zondag worden er vanaf 11.00 uur ’s ochtends behendigheidsproeven afgewerkt.

Nerja 4x4 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s