Integratie gehandicaptensport centraal bij sportdag ‘Adaptados al Deporte’

NERJA – Op en rond de atletiekbaan en sportvelden van de gemeente Nerja (langs de N-340 ter hoogte van de Supersol-supermarkt)  wordt zaterdag 24 en zondag 25 november het sportevenement ‘Adaptados al Deporte’ afgewerkt, waarbij de integratie tussen mindervalide en valide sporters voorop staat en allerlei soorten demonstratiesporten worden afgewerkt.

Daarbij nemen sporters met een handicap het op tegen veelal beginnende sporters in allerlei  disciplines, daarnaast staat er op zondagochtend (start om 10.00 uur) een loop geprogrammeerd onder de naam ‘II Milla Popular por la Integración’, waaraan door circa tweehonderd (zowel gehandicapte als niet-gehandicapte) atleten wordt deelgenomen.

Nerja Encuentro Deportivo 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s