Filmklassieker ‘To have or have not’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 22 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘To have or have not’ van regisseur Howard Hanks vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1944 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op Ernest Hemingsway’s gelijknamige boek en duurt bijna twee uur, hoofdrollen zijn er voor Humphrey Bogart, Walter Brennan, Hoagy Carmichael en Lauren Bacall. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film To have or have not

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s