Málaga CF herovert koppositie

MALAGA – Met een overtuigende 2-0 winst op hekkensluiter Gimnàstic heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond, in eigen huis, de koppositie in de Segunda División heroverd. Málaga was heer en meester in het duel, nam halverwege de eerste helft de leiding dankzij een treffer van Mamadou Koné  maar slaagde er pas diep in blessuretijd in om de bevrijdende tweede treffer te laten optekenen.

Die werd uiteindelijk in de 92ste minuut binnengewerkt door middenvelder Adrián González Morales, nadat Gimnàstic gereduceerd was tot tien spelers wegens een tweede gele en dus rode kaart voor Morente.

Met de winst wipte Málaga (29 punten uit 14 duels)  weer over concurrent Granada CF (28 punten) naar de koppositie, al moeten Alcorcón (momenteel 27 punten uit dertien wedstrijden en speelt zondagavond thuis tegen Elche) en Deportivo La Coruña (26 uit 13, speelt maandagavond uit tegen UD Almería) nog een wedstrijd afwerken.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s