Clean-up actie op strand van Cantarriján

CANTARRIJÁN – Op het fraaie strandje van Cantarriján, tussen Nerja en La Herradura, is op zondag 25 november een schoonmaakactie gepland tussen 10.30 en 12.30 uur. Deze ‘Playa Cantarriján Clean Up’-actie is georganiseerd door de zogeheten ‘Playa Control’ en leunt volledig op vrijwilligers.

Doel is zo veel mogelijk plastic en andere milieu-schadelijke stoffen te verwijderen en te verzamelen. De organisatie hoopt acht teams van 10-15 leden bij elkaar te krijgen voor deze schoonmaakactie. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de telefoonnummers 0034 690 773 507 (Engelstalig, Ann) of/en 0034 681 620 593 (Spaans, Rolf).

Cantarrijan Cleanup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s