Data vliegtuigshow Festival Aéro Internacional Torre del Mar bekend

TORRE DEL MAR – Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 wordt in Torre del Mar de vierde editie van de vliegtuigshow ‘Festival Aério Internacional Torre del Mar’ gehouden. De voorgaande editie van dit spectaculaire evenement werd door meer dan 300.000 mensen gevolgd vanaf de stranden rondom Torre del Mar.

Demonstraties met gevechtsvliegtuigen, historische vliegtuigen, stuntvliegtuigen en helikopters zijn daarbij te zien in bij het luchtruim boven Torre del Mar (circa 20 kilometer van Nerja gelegen). Het festival is gratis toegankelijk. Meer info over aanvangstijden en het programma is binnenkort te vinden op de website: http://www.festivalaereotorredelmar.com/ .

Torre Vliegtuigshow 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s