Openbare informatiebijeenkomst over waterzuiveringsproject

NERJA – De gemeente Nerja heeft voor donderdag 8 november een openbare informatiebijeenkomst belegd omtrent het verloop van het veelbesproken waterzuiveringsproject. Dit project houdt de gemoederen in Nerja al jarenlang bezig en stuit telkens weer op tegenslagen, failliete ondernemers, onduidelijke regelgeving en/of tegenwerkende ambtenaren.

De bijeenkomst, waarin de gemeente met hulp van alle betrokken partijen duidelijkheid hoopt te geven over de huidige stand van zaken, vindt plaats om 11.00 uur ’s ochtends in de Salón de Plenos van het gemeentehuis.

gemeentehuis20120630

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s