Temperaturen gaan weer omhoog

NERJA – De temperaturen in en rond Nerja stijgen in de loop van deze week opnieuw naar gemiddelde waarden boven de 20 graden, bovendien blijft het grotendeels droog. Dit voorziet de lokale meteorologische dienst Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen. Waar het kwik op maandag 5 en dinsdag 6 november de 17 graden Celsius niet overstijgt, gaat diezelfde meter later in de week omhoog en tikt deze op zaterdag en zondag de 21 graden aan, zo voorspelt Aemet.

De (bij vlagen stevige) wind houdt tot en met woensdag aan, om daarna af te zwakken waardoor de temperatuur weer oploopt. Geheel droog houdt Nerja het hoogstwaarschijnlijk niet deze week, Aemet verwacht donderdag in de loop van de dag en avond een enkele bui.

Weer 20181105

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s