Nieuwe arrestaties inzake Nederlands drugsnetwerk rond Málaga

MALAGA/NERJA – De Guardia Civil heeft een inwoner van Nerja aangehouden in verband met zijn vermoedelijke betrokkenheid bij het Nederlandse drugsnetwerk dat vorige week in Málaga werd opgerold, na een onderzoek dat meer dan een jaar in beslag nam.

In de Nederlandse plaatsen Asperen, Kaatsheuvel en Waalwijk werden door de Nederlandse politie de afgelopen dagen al nieuwe arrestaties verricht in verband met deze omvangrijke drugshandel. Vorige week werden er in deze zaak – volgens de Spaanse politie de op één na grootste drugsvangst ooit in Europa – al zestien verdachten gearresteerd. Vijftien van hen werden in Málaga aangehouden, één werd er gearresteerd in Benalmádena.

Policia Local Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s