Uitvoering dansschool Virgen del Carmen in CCN

NERJA – De lokale dansgroep Virgen del Carmen verzorgt zaterdagavond 27 oktober, onder leiding van Mónica Cortés, een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. De show begint om 21.00 uur, duurt circa anderhalf uur en toegangskaarten kosten 8 euro per persoon.

Het Centro Cultural Villa de Nerja (CCN) is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa’s van dit theater. Tijdens het optreden komen vrijwel alle stijlen van de Spaanse dansen aan het bod met de nadruk op de flamencodans.

Nerja CCN Grupo de baille Virgin del Carmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s