Nederlanders opgepakt bij grote drugsvangt in Málaga

MALAGA – De Guardia Civil heeft woensdag in en rond Málaga een Nederlands drugsnetwerk opgerold waarbij voor ruim zes ton aan cocaïne in beslag is genomen. Volgens de politie betreft het de op één na grootste drugsvangst ooit in Europa, waarbij in totaal zestien verdachten zijn aangehouden (vijftien werden er in Málaga gearresteerd, één in Benalmadena).

Bij twintig huiszoekingen werd tevens 300.000 euro aan contanten, computers, auto’s en een aantal vuurwapens in beslag genomen. De invallen waren het resultaat van een grootschalig politieonderzoek, dat meer dan een jaar heeft geduurd.

Policia Local Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s