Film ‘Zama’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 28 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Zama’) van regisseur Lucrecia Martel  vertoond. Deze Argentijnse productie uit 2017 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur Antonio Benedetto uit 1956 en gaat over een Spaanse legerofficier die in de zeventiende eeuw wacht op zijn overplaatsing naar Buenos Aires. Hoofdrollen zijn er voor Daniel Giménez Cacho, Lola Dueñas en Matheus Nachtergaele, de film duurt 1 uur en 55 minuten. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Zama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s