Recital van Dúo Aliso in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja is vrijdagavond 26 oktober een recital van het Dúo Aliso te bezoeken en beluisteren. Het duo Alicia Molino (sospraan) en Sonio Carillo (piano) brengt daarbij weken van Eduardo Ocón, Manuel de Falla, Manuel del Castillo en Joaquín Turina ten gehore.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar à raison van 10 euro per persoon aan kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 óf te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net . Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa één uur.

Nerja CCN Duo AlisoNerja CCN Duo Aliso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s