Vertraging in renovatie overdekt zwembad

NERJA – De renovatiewerkzaamheden aan het overdekte zwembad van Nerja (gelegen achter de atletiekbaan aan de N-340) hebben aanzienlijke vertraging opgelopen. Een en ander is het gevolg van een inspectie, waaruit bleek dat de houten zijpanelen van het dak in een dermate slechte staat verkeren dat ook hiervan vervanging noodzakelijk is. Dit heeft tot gevolg dat de bouwplannen gewijzigd dienen te worden en goedkeuring nodig hebben van allerlei instanties, hetgeen leidt tot een aanzienlijke vertraging rond de heropening van het zwembad.

Het zwembad werd eind augustus gesloten voor diverse herstelwerkzaamheden, die nu dus noodgedwongen worden uitgebreid. De nieuwe reparaties worden begroot op circa 134.000 euro. Met alle reparaties zou eindelijk worden voldaan aan alle verbeterings-suggesties en veiligheidseisen (een en ander speelt al sinds 2007, red.).

Nerja zwembad dak

Foto © Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s