Champions League-voetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse voetbalcompetities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar dinsdagavond 23 oktober het duel in de poulefase van de Champions League tussen Ajax (koploper in groep E) en het Portugese Benfica (aanvang 21.00 uur) op het programma. Een dag later, woensdag 24 oktober, speelt in groep B het nog puntloze PSV in hetzelfde bekertoernooi een thuiswedstrijd tegen het Engelse Tottenham Hotspur (dat eveneens de eerste twee duels verloor). Ook deze wedstrijd is live te volgen bij El Fuego, de uitzending begint om 18.55 uur.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s