Jazz Fusion Night in Centro Cultural Nerja

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja staat donderdagavond 25 oktober een ‘Jazz Fusion Night’ geprogrammeerd. Deze wordt verzorgd door de formatie Yin Jazz, het optreden begint om 21.00 uur  en de entreeprijs bedraagt 10 euro per persoon.

Yin Jazz bestaat uit de saxofonist Jesús Mata, gitarist César Gomaríz, Pedro Arousa op basgitaar en drummer Roberto Joyaz. Het Centro Cultural is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Kaarten kunnen aan kassa’s worden gekocht of besteld via https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Yin-Yazz-Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s