Koploper Málaga onderuit bij Elche

ELX – In de Sugunda División A (de op één  na hoogste voetbaldivisie van Spanje) heeft koploper Málaga CF de tweede nederlaag van het seizoen geleden. In Valencia bleek Elche met 2-0 te sterk voor de afgelopen seizoen gedegradeerde voetballers van Málaga CF.

In het Estadio Martínez Valero van Elx nam de thuisclub 9 minuten voor rust de leiding met een treffer van Lozano. Borja verdubbelde marge halverwege de tweede helft. Málaga had gedurende het duel weliswaar een licht overwicht, maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. Het betekende het tweede verlies voor de koploper in tien wedstrijden,  naaste belager Alcorcón is inmiddels genaderd tot op één punt in stand. Granada CF volgt met twee punten minder dan Málaga op de derde plaats in de nieuwe rangschikking.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s