Droge en warme week verwacht

NERJA – Met de voorspelde regen van zondagavond komt er voorlopig een einde aan een mindere periode qua weer in Nerja en omgeving, zo voorspelt het doorgaans betrouwbare lokale weerstation  Aemet  (Agencia Estatal de Meteorología). Die voorziet de komende dagen droog weer met temperaturen rond de 24 graden Celsius.

Volgend weekeinde, met ingang van zaterdag 27 oktober, verwacht Aemet wél nieuwe regenbuien. Tot die tijd verwachten de weerkundigen echter veel zon, af en toe schuilgaand achter een licht wolkendek en vooral op donderdag 25 oktober een stralende dag. De temperaturen schommelen daarbij doorgaans rond de 22 en 23 graden Celsius, met een daling naar een gemiddelde van 20 graden overdag in het komende weekeinde. De wind blijft daarbij voorlopig zwak tot matig.

Nerja Weer 20181021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s