Jornadas Gastronómicas Colmenar

COLMENAR – In Colmenar, de hoofdstad van de Axarquía-regio en gelegen op dertig kilometer afstand van Málaga, staat van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober de tweede editie van de ‘Jornadas Gastronómicas’ op het programma.

Met name de regionale kazen (‘Quesos Monte de Málaga’) en de daarvan gemaakte produkten staan daarbij centraal. Deze zijn dan ook verwerkt in vele van de tapa’s die worden geserveerd in de plaatselijke barretjes en restaurants. Ongeveer een dozijn van hen doet ook mee aan de tapasroute op vrijdag (welke eindigt om 21.00 uur) en waarbij de prijs van een drankje met een tapa is bepaald op 2,50 per stuk.

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober duurt de dag van 11.00 tot 17.00 uur, met daarbij diverse activiteiten voor kinderen, een kaasproeverij en diverse workshops op het programma. Meer informatie is te vinden op de website http://www.quesosmontesdemalaga.es .

Colmenar Jornnadas Gastronomicas II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s