Film ‘The List of Adrian Messenger’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 18 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The List of Adrian Messenger’ van regisseur John Huston vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1963 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De misdaadfilm is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1959 van de Britse auteur Philip MacDonald. Hoofdrollen zijn er voor George C. Scott, Dana Wynter en Clive Brook. De film duurt 98 minuten en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film List of Adrian Messenger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s