Zevende competitiewinst voor Málaga CF

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft Málaga CF vrijdag ook de negende competitiewedstrijd voor de Spaanse Segunda División winnend afgesloten. De 2-1 winst op Albacete (nummer zeven op de ranglijst) betekende alweer de zevende overwinning voor de blauw/witte brigade in dit prille voetbalseizoen.

Na een doelpuntloze eerste helft kwam Málaga dertien minuten na de hervatting op achterstand, toen de Fransman Jérémy Bela voor Albacete een strafschop benutte. De Argentijn Gustavo Ezequiel Blanco Leschuk gaf de wedstrijd een andere wending door vijf minuten later de gelijkmaker te produceren en amper drie minuten daarna te tekenen voor de winnende treffer. Málaga voert de ranglijst in de Segunda División nu aan met een voorsprong van vier punten op Deportivo La Coruña.

Malaga fans vreugde verdriet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s