Verkiezing tot ‘Reina y Mister’ Feria de Nerja

NERJA – Eén van de eerste activiteiten tijdens het jaarlijkse Feria de Nerja, dat vandaag (dinsdag 9 oktober) officieel begint, is de verkiezing tot ‘Reina y Mister’ van het Feria de Nerja 2018. Deze verkiezing vindt plaats in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España vanaf 22.00 uur.

De verkiezingsstrijd wordt omlijst door tal van optredens, onder meer door de theatergroep ‘Pies Sucios’ en de Grupos de Baile (dansgroepen) Elena Gálvez Calvente, Álvaro Zarco, Chrístían D. Callejon en de Compañía de Antonío López. De entreeprijs bedraagt 10 euro.

Nerja Feria 2018 Verkiezingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s