Málaga CF temt ook Deportivo

LA CORUNA – In de Spaanse Segunda División heeft titelkandidaat Málaga CF met een 1-1 gelijkspel één punt overgehouden aan het uitduel tegen Deportivo La Coruña, één van de rechtstreekse concurrenten in de jacht naar terugkeer op het hoogste Spaanse voetbalniveau.

Málaga degradeerde afgelopen seizoen uit de Primera División maar regeert momenteel in de Segunda División. Van de acht wedstrijden werden er zes gewonnen, één verloren (twee weken geleden, uit tegen UD Las Palmas) en één gelijk gespeeld. De Andalusische club heeft nu twee punten voorsprong op streekgenoot Granada CF, het gat met de nummer drie Las Palmas is al vier punten.

Deportivo en Málaga toonden zich zondag aan elkaar gewaagd. Toch nam Málaga na acht minuten spelen in de tweede helft de leiding door een treffer van de Senegalees Alfred N’Diaye. Dertien minuten voor tijd werkte Carlos Fernández de gelijkmaker binnen.

De eerstvolgende wedstrijd speelt Málaga CF in het eigen stadion La Rosaleda op vrijdag 12 oktober, als de huidige nummer zeven van de ranglijst, Albacete, zich om 16.00 uur meldt als opponent.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s