Spaanse film La Monja in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse film ‘La Monja’ (‘De Non’) uit 2005 van de Spaanse regisseur Luis de la Madrid is de komende dagen een aantal keren te zien in het Centro Cultural (te vinden aan de Calle Granada 45) van Nerja. De horrorthriller wordt op woensdag 3 (21.15 uur), donderdag 4 (20.00 en 22.00 uur), vrijdag 5 (22.45 uur), zondag 7 (20.00 uur en 22.00 uur) en maandag 8 september (20.00 uur en 22.00 uur) vertoond.

De voorstellingen zijn allen in de originele (Spaanstalige) versie en duren telkens 141 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Anita Briem, Belén Blanco en Stephanie Cayo. Het verhaal gaat over een groep jonge meisjes die wordt  geterroriseerd door de non Ursula, die helemaal door het lint gaat als één van de meisjes zwanger wordt.

De andere meisjes grijpen in als de non hun vriendin martelt, waarna de non spoorloos verdwijnt. Jaren later, als iedereen zijn eigen weg is gegaan, worden de inmiddels tot jonge vrouwen opgegroeide meisjes plotseling één voor één vermoord en wijzen de sporen naar een wraakactie van zuster Ursula.

Nerja Cine LaMonja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s