Internationaal competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zevende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdag 29 september een uitwedstrijd  tegen NAC in Breda (aftrap 18.30 uur), Ajax speelt later die avond (20.45 uur) uit tegen Fortuna Sittard. Feyenoord (vijfde in de stand) speelt zondag 30 september thuis in Rotterdam tegen Vitesse (16.45 uur).

Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League en de Spaanse hoogste divisies.

elFuegoVoetbal

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s