Film ‘Una mujer fantástica’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 30 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Una mujer fantástica’ van regisseur Sebastián  Lelio vertoond. Deze Amerikaans/Chileens/Duits/Spaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal gaat over de transseksuele Marina Vidal, die werkt als serveerster en zangeres in een nachtclub en die met allerlei (discriminatie-)problemen wordt geconfronteerd als haar twintig jaar oudere vriend overlijdt. Hoofdrollen zijn er voor Daniela Vega en Francisco Reyes, de film duurt 104 minuten. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Una Mujer Fantasticat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s