Steekpartij met dodelijke afloop in Algarrobo

ALGARROBO – Het driedaagse Fiesta de la Quema van Algarrobo is afgeblazen na een steekpartij met dodelijke afloop op de openingsavond. Daarbij kwam een parkeerwachter om het leven. Het 63-jarige slachtoffer werd rond 04.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken op de parkeerplaats Parque la Escalinata van Algarrobo.

Het Fiesta de la Quema was vrijdag begonnen en zou tot en met zondag duren. De Guardia Civil heeft de zaak in onderzoek. Over de oorzaak van de steekpartij is  nog weinig bekend, wél zouden er getuigen zijn die zich inmiddels hebben gemeld. Het slachtoffer was door de gemeente ingehuurd als bewaker.

Guardia dogs 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s