Vierde editie van Symposium LUZ in Cómpeta

COMPETA – In Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta wordt in oktober voor het vierde achtereenvolgende jaar een kunstenaarssymposium gehouden onder de naam ‘Symposium LUZ’. De deelnemende kunstenaars uit onder meer Polen, Cyprus, Japan, Nederland, Denemarken en Albanië wisselen daarbij kennis en ervaring uit. Het symposium is deels toegankelijk voor publiek.

Op zaterdag 13 oktober (aanvang 12.00 uur) is er een welkomstceremonie waarbij de kunstenaars zichzelf introduceren aan het publiek. Het symposium duurt tot en met 20 oktober. Het ‘Symposium Luz’ is een initiatief van de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth, die in Cómpeta de Galerie Luz de la Vida runt.

Meer informatie en het programma is te vinden op de website http://www.galerialuzdelavida.com en via Facebook: www.facebook.com/symposiumluz .

Compete symposium Luz 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s