Box Drum Band vervangt Midnight Mechanics in Casa Grande Nerja

NERJA – De Britse formatie ‘Midnight Mechanics’ moet  noodgedwongen afzien van het geplande optreden op zaterdag 22 september op bij de Zweedse bar Casa Grande aan de Calle San Isidro in Nerja. De uit Frigiliana afkomstige en uit Britse muzikanten bestaande Box Drum Band is bereid gevonden om als vervangende muziek-act op te treden.

Een van de leden van Midnight Mechanics brak vorige week een arm, waardoor het geplande optreden geen doorgang kan vinden. Bij de Box Drum Band speelt onder anderen de zanger/gitarist Lee Townsend, die ook individueel als muzikant veel aan de weg timmert aan de Costa del Sol. Het optreden begint zaterdag om 20.00 uur en duurt tot circa 23.00 uur.

Nerja Casa Grande Box Drum Band

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s