Film ‘Loveless’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 19 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Loveless’ van regisseur Andrei Zvyagintsev  vertoond. Deze Russisch/Franse productie uit 2017 is te zien in de originele (Russischtalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 128 minuten en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). De hoofdrollen in het drama, waarin een koppel in scheiding ligt en hun twaalfjarige zoon wegloopt, worden gespeeld door Aleksei Rozin, Maryana Spivak en Matvey Novikov.

Nerja CCN Film Loveless

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s