Vijfde editie crosscountry-loop Almijara Trail vanuit Nerja

NERJA – Vanaf het terrein rond de grotten van Nerja (bij Maro)  vertrekken donderdagochtend 1 november om 09.00 uur in de ochtend de deelnemers aan de vijfde editie van de Almijara Trail voor een loodzware loop door het heuvelachtige gebied rond Nerja. Deze crosscountry-loop gaat over een afstand van circa 17 kilometer, waarbij de lopers veel  hoogtemeters voor de kiezen krijgen.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een kortere en makkelijker route; deze gaat over 11 kilometer met daarin 540 hoogtemeters. De loop is georganiseerd door de lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo, in samenwerking met de Andalusische atletiekfederatie en telt mee voor de III Copa Provincial Trail Running Diputación Málaga. Meer info is te vinden op de website http://www.nerjaatletismo.com .

Nerja Almijara Trail 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s