Regenbuien verdreven door de zon boven Nerja

NERJA – De vooraf door vrijwel alle weerstations aangekondigde regenbuien op zondag boven Nerja en omstreken, bleven alsnog uit en werden verdreven door de zon. Ook zaterdagavond in de nacht van zaterdag op zondag bleef de voorspelde hoosbui uit, waardoor duizenden mensen konden genieten van de derde editie van het ‘Chanquete World Music Festival’ aan het Playazo-strand tussen Nerja en Punta Lara.

In de inmiddels bijgestelde voorspellingen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) blijft het ook zondagavond en maandagochtend droog, al bestaat er na het middaguur en in de avonduren op maandag een kans op een bui. Voor de rest van de week verwacht Aemet vooral zon met af en toe een wolkendek, alleen op donderdag is opnieuw wat regen voorzien. De gemiddelde dagtemperaturen blijven daarbij schommelen rond de 27 graden Celsius.

Weer Nerja 20180916

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s