Stormwaarschuwing voor Axarquía-regio

NERJA – Het lokale weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) waarschuwt voor storm gedurende vrijdag 14 september in de Axarquía-regio, waartoe ook Nerja behoort . Deze storm kan plaatselijk voor veel overlast zorgen met hevige regenbuien en windstoten. Volgens de meteorologen is de meeste kans op stormachtig weer vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur.

Er wordt plaatselijk gewaarschuwd voor regenval die kan oplopen tot 20 liter per vierkante meter in een uur tijd. Ook de temperaturen dalen tijdelijk volgens de weerkundigen. De regenbuien houden volgens de recentste voorspellingen het gehele weekeinde aan.

Weer20180914

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s