Carrera Urbana Feria de Maro

MARO – De jaarlijkse hardloopwedstrijden rond het dorpsfeest van het tot de gemeente Nerja behorende kustplaatsje Maro worden op vrijdag 7 september gehouden. Deze ‘Carrera Urbana Feria de Maro’ start om 19.00 uur vanaf het Plaza de la Iglesia.

Inschrijven kan ter plekke vanaf een uur voor aanvang van de 33e editie van dit evenement. De loop gaat over 400 meter voor de jongste categorieën, de oudere leeftijdsgroepen lopen 800 meter en starten om 19.10 uur. De inschrijfkosten bedragen één euro per persoon.

Maro Carrera Urbana 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s