Aemet verwacht regenval rond Nerja in weekeinde

NERJA – Het doorgaans erg betrouwbare weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet voor komend weekeinde veel regenval in en rond Nerja. Daarmee zou een einde komen aan een maandenlange periode van droogte op een enkel miniem buitje na.

De temperatuur blijft steken rond een gemiddelde dagtemperatuur van 26 graden Celsius, na het weekeinde loopt deze volgens de meteorologen weer op tot boven de dertig graden. De eerste regen wordt verwacht kort na middernacht van vrijdag op zaterdag.

Weer20180907

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s