Film ‘Murder on the Orient Express’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 5 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Murder on the Orient Express’ van regisseur Kenneth Branagh vertoond. Deze Amerikaans/Britse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het is een verfilming van de detectiveroman ‘Moord in de Oriënt-Expres’ van auteur Agatha Christie met hoofdrollen voor Penelope Cruz, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe en Kenneth Branagh. De film duurt 114 minuten en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Orient Express

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s