Wandeling naar Pico del Veleta

GUEJAR SIERRA – Wandelaars kunnen zondag 2 september een begeleide tocht maken naar de bergtop Pico del Veleta in de Sierra Nevada-bergketen. Deze ligt direct achter Granada op amper een uur autorijden van Nerja.

De Pico del Veleta heeft een hoogte van 3.398 meter. De tocht begint bij het El Dornajo Visitor Centre in Güéjar Sierra, deelname kost 15 euro (inclusief liftpas, gids en verzekering). De wandeling op zich is niet langer dan 360 meter over ongelijke grond (lage moeilijkheidsgraad) en duurt daarom vijf uur maar is volgens de organisatoren prima te doen voor alle doelgroepen. Meer info is te vinden op de website https://centrocomercio.sierranevada.es.

Monachil Subido al Veleta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s