Kookworkshops in Centro Juvenil

NERJA – Op initiatief van jeugdraad van Nerja wordt er zondag 2 september een kookworkshop voor jeugd gehouden onder de naam ‘I Family Chef’. Deze vindt plaats in het Centro de Información Juvenil de Nerja aan de Calle Cristo 12.

Deelgenomen kan worden door maximaal tien (familie)groepen diezijn samengesteld uit diverse leeftijdscategorieën, opgave kan tot 13.30 uur op vrijdag 31 augustus bij het Cento Juvenil aan de Calle Cristo of telefonisch via het nummer 952526916.

Nerja Family Chef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s