Flamencoformatie Aire Flamenco bij El Molino

NERJA – De drie persoons-formatie Aire Flamenco treedt vrijdagavond 31 augustus op bij bar El Molino in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint rond 22.00 uur en duurt tot circa 01.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag.

De band speelt zowel moderne als traditionele flamencomuziek. Bar El Molino,één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’ is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja El Molino Aire Flamenco 20180831

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s