Viering dertigste editie Veladilla de San Miguel

NERJA – In de wijk Barriada de Las Protegidas wordt vrijdag 21 september de aftrap gegeven voor de viering van de Veladilla de San Miguel (dertigste editie), een traditioneel buurtfeest in Nerja. Het feest kent diverse activiteiten, die zijn verdeeld over twee dagen (vrijdag 21 en zaterdag 22 september).

De festiviteiten beginnen op vrijdag 21 september rond 21.00 uur op en rond het Plaza de Andalucía, met daarbij onder meer optredens van koren en dansgroepen uit Nerja en Frigiliana. De zaterdag staat vooral in het teken van de jeugd met vanaf 10.30 uur allerlei activiteiten rond het Plaza de Andalucía.

Nerja Veladilla 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s