Opnieuw moeizame zege Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft , na de nipte winst van een week eerder in de uitwedstrijd tegen Lugo (1-2), ook de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In het eigen stadion La Rosaleda won de afgelopen jaar uit de hoogste Spaanse voetbalafdeling gedegradeerde club nipt met 1-0 van opponent Alcorcón.

Evenals vorige week viel de beslissende pas in de slotfase. Gustavo Blanco Leschuk prikte de winnende treffer acht minuten voor tijd binnen. Helemaal ongeschonden bereikte Málaga CF het eindsignaal niet, want in blessuretijd liep Javier Ontiveros nog tegen een rode kaart aan.

Na twee speelrondes voert Málaga CF zonder puntverlies de tabel in de Segunda División aan. Maandag 3 september (21.00 uur) staat voor de blauw-witte formatie, met een uitwedstrijd, de streekderby tegen UD Almeria op het programma.

Malaka Fans

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s