Dertiende editie Festival Tres Culturas Frigiliana

FRIGILIANA – Donderdag 23 augustus is de eerste dag van het Festival Frigiliana 3 Culturas, een vierdaags en grootschalig evenement waarvan de organisatoren hopen dit jaar het magische aantal van 40.000 bezoekers te overschrijden. Vorig jaar bezochten meer dan 35.000 mensen het jaarlijkse spektakel in het naast Nerja (op amper vijf kilometer afstand) gelegen bergdorp.

Het evenement staat dit jaar op de rol donderdag van 23 tot en met zondag 26 augustus. Gedurende het festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven; workshops, tapasroutes, activiteiten voor kinderen en een reeks aan concerten en andere optredens.

Foto’s: archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s