Afsluiting Nerja Ciudad Abierta bij Hostal Mena

NERJA – Het IV Festival Nerja Ciudad Abierta wordt vrijdag 24 augustus afgesloten met flamenco-dans door Águeda Saavedra. De afsluiting van deze mini-serie aan wekelijkse optredens vindt plaats in de tuinen van het Hostal Residencia Mena aan de Calle El Barrio 15 in Nerja en begint rond 22.00 uur.

Eerder deze maand traden in het kader van het Festival Nerja Ciudad Abierta de jazzband Wild Bunch en het jazz/flamenco-kwartet Chapi Pineda op. Tickets zijn te bestellen op www.ventana-abierta.es en kosten vijftien euro per persoon.

Nerja Saavedra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s