Tapasroutes tijdens Festival 3 Culturas Frigiliana

FRIGILIANA – Tijdens het culturele evenement Festival 3 Culturas in Frigiliana kunnen er ook speciale tapasroutes worden afgelegd. Daarbij zijn een drankje en een tapa voor 2 euro per keer verkrijgbaar bij alle deelnemende etablissementen. Er zijn twee route’s uitgezet langs een reeks aan achttien tapasbars en restaurants.

Routebeschrijvingen en deelnamekaarten zijn onder meer verkrijgbaar bij de informatietent op het Plaza de las 3 Culturas, het VVV-kantoor van Frigiliana en de deelnemende horecazaken. De tapasroute loopt tijdens het festival (van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus) dagelijks van 18.00 tot 24.00 uur.

Frigiliana Tres Culturas Tapasroutes 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s