Brass Town Band op Plaza Cangrejos

NERJA – Op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja is maandagavond 20 augustus een concert te beluisteren van de Brass Town Band. Het concert maakt onderdeel uit van de evenementenserie Verano en Los Cangrejos, begint rond 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan muziek-, dans- en culturele evenementen en wordt ieder jaar gedurende de laatste dagen van de maand juli en geheel augustus gehouden op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja.

Nerja Verano en Cangrejos 20180820

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s